Hodnoty hormonů

Dobry den, nikdy jsem se se stitnou zlazou nelecila.Mesic pred otehotnenim jsem mela tsh 1.5 coz bylo v norme. Jsem v 11tt a vysly mi hodnoty TSH-0.03 T4-23.4 T3-2.3 Cim mohou byt hodnoty zpusobene a jsou hodnoty hodne zavazne? Na endokrinologii jsem objednana az za 3 tydny. Mohou byt takove hodnoty nebezpecne pro miminko? Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

TSH môže být přechodně sníženo vlivem těhotěských hormonů, no vo Vašem případě je potřeba cestou endokrinologa vyloučit hyperfunkci štítne žlazy ev. zahájit terapii, jinak by to mohlo být rizikové.

MUDr. Magdaléna Škovranová
MUDr. Magdaléna Škovranová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Endokrinologie - Diabetologie, Praha 22

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: