Hodnoty štítné žlázy v těhotenství

V 5/6 týdnu těhotenství jsem byla na odběrech štítné žlázy,beru preventivně letrox 50,odběry jsem měla v pořádku měla jsem 2,2,a bylo mi řečeno,že se dávka zvyšovat nemusí,že mám brát stále 50 letrox.Zajímalo by mě,jestli jste taky toho názoru,děkuji.

Odpověď odborníka:

Předpokládám, že vámi uváděná hodnota 2,2 je hodnota TSH. V tom případě je vše v normě a dávka letroxu se nemusí zvyšovat. S pozdravem Jana Harnová

MUDr. Jana Harnová
MUDr. Jana Harnová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: