Hodnoty štítné žlázy v těhotenství

  • Dotaz od: Vlasta Hanicová
  • Publikováno: 5.5.2016
  • uLékaře.cz

V 5 týdnu těhotenství hodnota 2,2 Ths,preventivně beru letrox 50,nebyla mi zvednutá dávka,je to v pořádku, děkuji

Odpověď odborníka:

Většina laboratoří má referenční rozmezí TSH (0.510-4.940), tudíž 2,2 je v normě, dávka Letrox 50 je v pořádku

MUDr. Zdeňka Janoušková
MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: