Hodnoty ultrazvuků, přesnost

Pane doktore, poslední otázka, jen jestli správně rozumím Vaší odpovědi. Znamená to, že by UZ odchylku 10 dnů zcela jistě poznal (při UZ v 12tt)? Děkuji za Váš čas!

Odpověď odborníka:

Nevím jak vám to již mám povědět ve 12 týdnu není možno proměřit 10 dní. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: