Hojení po ablaci kondylomat laserem

Dobrý den, dnes (22.8.2014) je to 14 dní kdy mám po odstranění kondylomat laserem. Ihned po zákroku a zhruba další 2-3 dny bylo vše naprosto v pořádku, nic nebolelo, nepálilo. Zhruba po těch 3 dnech, to začalo v sedě bolet, když po delší době vstanu ze sedu mám pocit, jakoby mi mělo něco vypadnout a chvílema šílené svědění (to vše beru k procesu hojení), nicméně po necelém týdnu začalo štípání, pálení a bolení při močení( a dalších xminut po tom), které trvá doteď. Je to normální? Kondylomata jsem měla v u vstupu do pochvy a v okolí ústí močové trubice. Nechci plašit zbytečně, ale řpijde mi to už dlouhá doba na to, abych prožívala taková muka při každé návštěvě wc. V příloze zasílám i foto, jak to vypadá po 14 dnech. Děkuji s pozdravem Blanka

Odpověď odborníka:

14 dní je doba,kdy ještě probíhá hojící proces,ale rozhodně by jste při něm neměla mít obtíže, jaké popisujete,nejlepší je navštívit pracoviště,kde byl zákrok proveden na kontrolu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ženská masturbace
Články: Ženská masturbace
Mnoho žen ještě stále žije...
Létejte bezpečně i s onemocněním srdce
Články: Létejte bezpečně i s onemocněním srdce
Chtěli byste někam letět...
Ucpaný nos může upozornit na další zdravotní problém
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Sexuální výchova: Masturbace u dětí
Články: Sexuální výchova: Masturbace u dětí
Masturbace je normální...
Tajemství chemoterapie
Články: Tajemství chemoterapie
Rakovina – slovo, které v...
Na bolesti hlavy platí změna jídelníčku i homeopatika
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: