Hojení po frenuloplastice

Dobrý den, kolem 10 března jsme byl na frenuloplastice (krátká uzdička)... po operaci již občas s přítelkyní provozujeme sex. styk, ale stále je to zahojené tak napůl.... je možné že jsem se sexem připravil o budoucí spokojený život tím že jsme to nenechali na 100% zahojit? opravdu jen vzácně se mi ukáže trhlinka s krvý... jinak bych to popsal jako zahojené... s malým světlejším polštářkem který na dotek po námaze velice bolí .. Poté bych měl ještě dotaz že někdy např. po 5 min. erekce je můj žalud mensí než průměr celého penisu.... je to pomeřně veiký rozdíl... je to normální? nebo je to přílišnou sex. vyčerpaností penisu? Doufám že mě uklidníte s uzdičkou že se to normálně zahojí... pokud bude potřeba foto... lze dodat, ale vítanější je zatím tento dotaz :)

Odpověď odborníka:

Po provedené plastice uzdičky je nutné po dobu hojení zachovávat zvýšenou hygienu. Pokud nedošlo k uplnému zahojení, bylo by vhodné lokálně přidat masti s antimikrobiálním a hojivým účinkem. K vašemu problému s erekcí - erekce je způsobena náplni dvou topořivých těles ,která jsou oddělena od glandu. Takže pokud zmenšení glandu nemá na erekci a dokončení styku vliv, nejedná se o nic vážného.

MUDr. Jiří Zima
MUDr. Jiří Zima

Specializace: Urologie
Pracoviště: Androregena spol. s.r.o. v poliklinice Parník, Praha 9 - Černý Most a NNF, Chirurgické odd., Praha 1

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: