Holení a zánět

Dobrý den, mám asi poněkud hloupý dotaz, ale chci mít jistotu. Gynekoložka mi kvůli pálení předepsala vaginální tabletky klion- d100 a mastičku clotrimazol. Chtěla jsem se jen zepat, jestli je vhodné se při léčbě pálení (zřejmě asi půjde o zánět, paní doktorka mi dělala výtěry ale výsledky ještě nevím) se tam dole holit. Vím že to není akutní problém ale nerada bych si ještě více ublížila. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

dobrý den, žádný dotaz není hloupý. Váš je docela na místě. holit se můžete, jen dejte pozor, aby se pěna nemo mýdlo, čím se holíte, nedostalo na sliznice. Pokud možno se holte jen na mokro.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: