Homeopatie

Dobry den chtela jsem se zeptat jestli muzu brat homeopaticke leky s gs anxiolan?jeste beru bachovi esence.trpim na stres s nevolnosti a prujmi a mam tres.dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, homeopatické preparáty se "nesnášejí" s mentolem, mátou, kafrem, elektromagnetickým polem, a jídlem + pitím bezprostředně před, či po užití. Protože homeopatika a Bachovy esence nepůsobí po stejné linii, nehrozí, že se budou hádat. Průjmy, nevolnost, třes - ty mohou být také důsledkem stresu. Pamatujte, že je mnoho způsobů, jak se z bodu A dostat do bodu B a řešení a možností + jejich vzájemných kombinací je mnoho.Každopádně však všeho s mírou - tělo bez obtíží zvládá (zdravé tělo) působení ozdravnými procedurami na 3 liniích, u více již mohou (u hodně nemocných osob)nastat potíže typu neadekvátní reakce těla na daný podnět.

MUDr. Libor Němec
MUDr. Libor Němec

Specializace: Oční lékařství
Pracoviště: Oční ambulance a Iridologická poradna, Vyškov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: