Homeopatie a klasické léky - jak se ovlivní

dobrý den, dítě 4,5 leté prodělalo před rokem pneumonii+černý kašel, přetrvává těžký kašel nereag. na kortik., codein, zodac, flonidan, dithiaden, prothazin apod. Nyní zlepšení po homeopat. léčbě ale uplně nevymizel, lékař alerg.-imunolog nasadil singulair, nevím zda-li mohu pokračovat současně s homeopatií a zda nedojde ke zkreslení výsledků a rozboru Ig protilátek.. náš homeopat nyní mimo čr prosím poradte děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, můžete používat s homeopatií, ale je třeba nechat rozestup při aplikaci léků min. půl hodiny. Ke zkreslení výsledků vyšetření by dojít nemělo.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Křečové žíly jsou častým kazem pohodového těhotenství
Články: Křečové žíly jsou častým kazem pohodového těhotenství
K mnoha typickým radostem...
Kouříte mentolky? Možná vás čeká mrtvice
Články: Kouříte mentolky? Možná vás čeká mrtvice
Cigarety s příchutí mentolu...
Jak probíhá umělé oplodnění?
Články: Jak probíhá umělé oplodnění?
Neschopnost otěhotnět je v...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Biologická léčba – další možnost, jak léčit revmatoidní artritidu
Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse
Články: Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse
Nehty postižené plísněmi...
Slezina
Články: Slezina
Slezina je orgánem s mnoha...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Kožní útvary zvané moluska umí zlikvidovat homeopatika
Interrupce
Články: Interrupce
Mnoho žen se po prodělaném...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: