Hořčík

Pani doktorko.syn trpí na migreny ( 5 let) EEG v v pořádku,hlídaný na neurologii,četnost 1x za měsíc...pomůže hned spánek a čípek nurofen 125... mohu mu podávat jako prevenci hořčík???děkuji

Odpověď odborníka:

Paní Kostřabová,
tak malému dítěti nemohu doporučit užívání jakýchkoli preparátu jen na základě písemného dotazu a bez znalosti přesnější anamnézy. Preparáty s hořčíkem jsou určeny dětem od 6let a mají i své nežádoucí účinky. Nejlepší by bylo poradit se o užívání hořčíku s Vašim dětským neurologem. Pěkný den.

MUDr. Lenka Terzipetková
MUDr. Lenka Terzipetková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Fakultní nemocnice Motol, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: