Horečka

dobrý den, chtěla jsem se zeptat, máme 3 týdny po atb, měli jsme je kvůli zápalu plic, byli jsme i v nemocnci a malá, která má rok, dostala kašel zase. Jak je hodně unavená před spaním, tak má tělesnou teplotu s odpočítáním 37.2 ale po 4 dnech kašle má už 37.5. Dneska dostala od lékaře nové sirupy na kašel, co myslíte, mohla by zase mít zánět? Je čilá jako by nic nebo to může být následek kašle? Většinou kašle, jak si lehne. Mám strach, aby to zase se nerozjelo víc. Máme spiropent a solvolan a zodac kapky, mám i dávat sirup na horečku nebo čekat?

Odpověď odborníka:

Přípravky na kašel určitě používejte, samotný kašel ještě neznamená, že se zánět plic opakuje, ale je důležité, aby hleny šly dobře vykašlat a nezůstávaly v dýchacích cestách. Podkládejte horní polovinu těla, aby dítě spalo spíše v polosedě. Teplota do 38 st. se nemusí srážet. Zkuste přidat nějaké potravinové doplňky na posílení imunity ( probiotika, beta glukan...) - v lékárně vám poradí.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: