Horečka

dobri den chtěla bych poradit mam dceru 3 roky začala mi kašlat a mněla trochu zvyšenou tepltu do 38 nasadila jsme ji po 2 dnech berodual a flixotide protože se zhoršila v kašli byla jsme s ni u lekaře a byla jedna pruduška chycena pani doktrka udělala odber s prstu hodnota byla 17 tak jsme atb nechtěla že to zkusim kortikody a berodualem vylečit jenže dcera dostala odpoledne horečky vyšši i nad 39 dvakrat co 10 hodin zajela jsme s ni na pohotovos zase jsme udělali testy na bycily a hodnota byla vyšši 24 ale stale ne na atb a poslechove bya dobra žadny nalez nebyl sice kašle hodne ale je to asi v krku bylo mi doporučene zabaly že teploty byly mal decra ma i rymu a boliji cely človek chci se zepata ma ješte jedne den počka po tom jendom dni vyššich teplt den předtim jen tech 37.8 nanejvyš zase nam teplta trochu klesla na 38.2 a dcera už je normalni pohybliva vnimava a chce jist mam ješte jeden den počkat jak nalez byl dobry a zajit až ob den k lekařce pokud nevystoupi horečky vic a pokud decra bude mit zvyšene teploty mam žadan zase o test nebo dat atb ktere mi lekařka nabizela hned aj to odmitla v nemocnci na pohotovosti mi žekli že mam čekat ale nevim jak dlouho diky za radu Iva

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud bude mít Vaše dcerka ještě dále teploty a nebudou klesat ani do 2 dnbů, zajděte s ní k lékaři, aby jí přeposlechl a zopakoval vyšetření CRP. Hezký den

MUDr. Veronika Šabatová
MUDr. Veronika Šabatová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Pediatrická klinika Thomayerova nemocnice

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: