Hořkost v ústech

Dobrý den již několikátý den mě trápí hořkost v ústech,může to být způsobeno antibiotikama které sem nedávno bral na zánět v dutině ústní?(duomox 1000) Dá se tohoto problému zbavit aniž bych musel k lékaři?díky za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano to je možné. Přechodně můžete pociťovat sucho v ústech a změny chuti. Vše je napsáno v příbalovém letáku. Po jejich dobrání, by se měl stav zlepšovat. Určitě doporučuji pití různých kysaných mlék s bakteriální florou - acidofilní mléka, kefíry. Jejich pití neovlivňuje vstřebávání těchto atb.

MDDr. Stanislav Kárník
MDDr. Stanislav Kárník

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Soukromá praxe MDDr. Maxima Komleva, zubní lékař 

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x