Hormon tsh - hodnota 0,005

Dobrý den, vyšetřením krve mi byla zjištěna hodnota TSH 0,005. Zjistila jsem, že s těmito hodnotami se jedná o zvýšenou funkci štítné žlázy.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud máte TSH tako nízké, tak Letrox V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ neužívejte. Vaše obtíže by se tak jedině zhoršily. Zvýšená funkce štítné žlázy se léčí úplně jinak. Pokud ale zavoláte na endokrinologii, kde jste objednaná a upozorníte je na to, že máte zvýšenou funkci štítné žlázy a je vám stále hůře, tak by vás měli vzít co nejdříve. Může se totiž jednat až o život ohrožující velice závažný stav. Případně zavolejte k nám :-). Držím palce.

MUDr. Martina Rosická, PhD.
MUDr. Martina Rosická, PhD.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: ENDOCARE s.r.o. (Endokrinologie a obezitologie)

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: