Hormonální antikoncepce

Dobrý den, kvůli laparoskopické operaci slepého střeva jsem přestala brát hormonální antikoncepci v polovině balení. do 3 dnů se dostavila menstruace. chtěla bych HA začít opět brát od příští menstruace. je to možné? nebude to tělo z toho "poblázněné"? nebo je lepší počkat nějakou delší dobu? děkuji za odpověď, s pozdravem Simona

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Simono. Nemají-li ošetřující lékaři námitek, můžete začít hormony brát od dalšího cyklu. Ten ale může být značně "rozhozený". V případě pochybností konsultujte svého gynekologa. Jinak tělo je často "poblázněné" z braní hormonální kontracepce.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: