Hormonální antikoncepce

Dobrý den. chtěla bych se zeptat, jestli můžu otěhotnět, když jsem brala HA 6.den a měli jsme s přítelem pohlavní styk. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, otěhotnět samozřejmě můžete, ani HA totiž není zcela stoprocentní. Pokud jste ale brala přesně podle návodu, je riziko těhotenství minimální. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Psychiatrické vyšetření
Články: Psychiatrické vyšetření
Jako psychiatrické...
Játra kvalitní čaj ocení
Články: Játra kvalitní čaj ocení
Doporučení na různé čajové...
Srdeční infarkt u žen může vypadat úplně jinak než u mužů
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Šupinky na nohách s varixy mohou prozradit ekzém
Články: Šupinky na nohách s varixy mohou prozradit ekzém
Nejen bolest nohou, pocit...
Výtažek z muškátu zatočí s každou virózou
Články: Výtažek z muškátu zatočí s každou virózou
V tradiční jihoafrické...
Jsou kortikoidy v léčbě alergické rýmy bezpečné?
Články: Jsou kortikoidy v léčbě alergické rýmy bezpečné?
K léčbě alergické rýmy a...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: