Hormonální antikoncepce

Přecházím z antikoncepce Lisvy na Daylette. Teď mám týdenní pauzu.Mám používat prvních 7 dní další antikoncepční ochranu, nebo to není nutné? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Simono,
pokud jste žádnou tabletu nezapomněla a jedná se klasickou 7 denní pauzu u antikoncepce, měla byste být chráněná stejně jako s předcházející antikoncepcí
S pozdravem

MUDr. Jiří Martinů
MUDr. Jiří Martinů

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Olomouc

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Endokrinologické vyšetření
Články: Endokrinologické vyšetření
Endokrinologické vyšetření...
Bronchitidu signalizuje nejen kašel: poznejte i ostatní příznaky
Záněty močových cest: komplikace vzniknou raz dva
Články: Záněty močových cest: komplikace vzniknou raz dva
Ať už jde o močový měchýř...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Crohnova choroba – šest nejčastějších chyb, které narušují léčbu
Aspirin může ochránit před rakovinou
Články: Aspirin může ochránit před rakovinou
Dlouho známý a finančně...
Srdce
Články: Srdce
Starověk spatřoval v srdci...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: