Hormonální antikoncepce

Dobrý večer! Paní doktorko mám takový obyčejný dotaz. Chtěla byc se zeptat, jestli je možné brát hormonální antikoncepci MERCILON brát v kuse a mít mences třeba až za 2 měsíce. P5es léto by se mi to hodilo. Tak bych se vás chtěla zeptat jestli je to možné, jaké je procento otěhotnění a narušení běžného cyklu. Jesli je nějáké větší zdravotní roziko pro tělo. Děkuji, s přáním hezkého večera Svobodová

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Jitko, Mercilon můžete užívat v kuse, jak dlouho budete chtít, nijak si tím nenarušíte cyklus, nezvýšíte tím zdravotní rizika pro těla a před otěhotněním budete spolehlivě chráněna.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zánět žil
Články: Zánět žil
Co bychom měli vědět o...
Šest přípravků pro zdraví vašeho srdce
Články: Šest přípravků pro zdraví vašeho srdce
Srdce neúnavně přečerpává...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: