Hormonální antikoncepce

Dobrý den, můj problém začal, když jsem vysadila HA (duben 2013).Menstruace se v obvyklý čas nedostavila, tak jsem šla ke svému gynekologovi na vyvolávací injekci. Po 6 dnech jsem M dostala. Trvala ale jen 3 dny...Tak jsem to nějak neřešila. Ovšem asi před týdnem mi byl obvodním lékařem zjištěn zánět močového měchýře - dostala jsem ATB Cifloxinal, ty nepomohly. Tak jsem zašla ke svému gynekologovi a ten mi napsal Macmiror. Tak ho tedy užívám. Ale dnes (tedy 17 dní po M ) jsem začala slabě špinit. Myslíte, že by to mohl být důsledek ATB nebo toho že jsem vysadila HA a vše se ještě srovnává? Nebo jestli je to po té vyvolávací injekci normální. Nebo jestli za to může ten zánět močového měchýře? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Po vysazení antikoncepce může být cyklus ze začátku nepravidelný,mohlo by se jednat i o ovulační krvácení,zánět měchýře by s tím neměl mít souvislost,vyčkejte další menses,měla by být již normální. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zbavte se modřiny snadno a rychle
Články: Zbavte se modřiny snadno a rychle
K modřině lze přijít dnes a...
Zánět žil
Články: Zánět žil
Co bychom měli vědět o...
Nebojte se ošetření kořenových kanálků, může vám zachránit zub
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Svědění není jen prázdninová záležitost
Články: Svědění není jen prázdninová záležitost
Znáte ten pocit, když vás...
Cukrovka může zapříčinit oční komplikace
Články: Cukrovka může zapříčinit oční komplikace
Pokud trpíte cukrovkou...
První známky rakoviny? Kašel, bolest i únava
Články: První známky rakoviny? Kašel, bolest i únava
Signály toho, že s tělem...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: