Hormonální antikoncepce

Dobrý den, chci se jen zeptat jake je riziko otehotneni,kdyz jsem dvakrat po sobe si vzala dva prášky. Mam zacit brat ve cvrtek,ale vzala jsem is dva tedy v patek,a pak jsem zapomnela sobotu, tak jsem is vzala dva v nedeli,jak je psano v prirucce.dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, napsat přesně procento rizika nelze. Platí ale, že hormonální antikoncepce začíná působit od prvního dne. Pokud jste tedy neměla nechráněný pohlavní styk, není třeba se strachovat.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: