Hormonální antikoncepce a lokální anestezie

Vážený pane doktore, čeká mě banální zákrok chirurgického odstranění mateřského znaménka v blízkosti pupku. Chtěla bych se proto zeptat, zda nemá podávaná lokální anestezie nějaký vliv na účinnost antikoncepce. Mockrát děkuji za odpověď. Jana

Odpověď odborníka:

Nemějte obavy,na antikoncepci resp. její účinnost to nebude mít žádný vliv. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: