Hormonální antikoncepce a nadváha

Dočetla jsem se na internetu takovou informaci, že HA s nízkou hormonů nemusí v pořádku účinkovat na ženy s nadváhou. Chtěla bych se Vás tedy zeptat, co je na této informaci pravda. Sama mám totiž cca 80kg a beru HA Lunafem. Chtěla bych se Vás také zeptat, zda mám pouvažovat o změně HA. Tato informace mě totiž docela vyděsila. S přítelem se ještě chráníme přerušovanou souloží. Děkuji Vám za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pokud Vám dobře drží cyklus a vyhovuje, není třeba se bát.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: