Hormonální antikoncepce po vyjmutí tělíska

Dobry den, dnes jsem byla na vyjmuti Mireny a lekar mi predepsal antikoncepcni tbl. Nelya. Dle lekare mam zacit brat tbl. az prvni den dalsi mestruace cca za tri tydny. V pribalovem letacku je v den vyjmuti teliska. Nevim, jestli jsem to pochopila spravne. Mohu tedy zacit brat tbl. hned a necekat na mestruaci? A chranit se k tomu jinak pouze 7 dni? Tech 20 dni mi prijde hodne dlouhych :) Dekuji ... Pekny den!

Odpověď odborníka:

Můžete v den vyjmutí,ale pro jistotu po dobu 10 dní použijte ještě kondom. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěž o krém BELOBAZA®


 celý článek

x