Hormonalni lecba

Po operaci endometriozy jsem brala 3 roky Janine. V 51 letech vysazeni,hned navaly a dalsi potize. Nasazena indivina. Nedela mi ale dobre,vratila sebolestiva menstruace. Mohu se vratit k Janine? Velmi mi vahovoval. Dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Poraďte se svým gynekologem ale myslím že by nebyl problém ještě nějakou dobu v podávání preparátu který vám vyhovoval pokračovat. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: