Hormonální léčba

Vážená paní doktorko, je mi 45 let a jsem po operaci dělohy a vaječníku.Hned po té se u mě dostavili nesnesitelné návaly horka, pocení nespavots,atd.půl roku jsem užíval různé nehormonální preparáty a výsledek nebyl žádný. Nyní mě můj gynekolog předepsal Kliogest,může mi zmírnit dané problémy? Obávám se ale vedlejších účinků. Prosím o radu. Zd.

Odpověď odborníka:

Pokud nepomohly nehormonální preparáty, Kliogest Vám pomůže. Vedlejších účinků se nebojte, hormonů je tam méně než v antikoncepci.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: