Hormonální léčba

v roce 2007 jsem prodělala sterilizaci vaječníků a kónizaci čípku.Přestala jsem proto brát horm. antikoncepci. Od té doby silné bolesti při ovulaci, jinak žádné. Menstruace pravidelná. Pan doktor doporučil brát pouze léky od bolesti.Prosím o odpověď jestli by nebylo vhodné nasadit horm. léčbu aby ovulace neprobíhala.Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, na tuto otázku může odpovědět pouze Váš gynekolog, který zná Váš přesný zdravotní stav. Nelze totiž "jen tak" nasadit hormonální terapii. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: