Hormonální léčba nádoru prostaty

Byla mi nasazena hormonální léčba prostaty ELIGARDEM, nyní jsem se nachladil. Doposud jsem spojoval léčení nachlazení IBALGINEM, nebo CIPLOXINEM 500. Mohla by tato kombinace ohrozit léčbu prostaty ? Také jsem objednán na operaci šedého zákalu. Lze ji při této léčbě doporučit ?

Odpověď odborníka:

Zdravím Františku. Běžné nachlazení a běžně užívané léky léčbu vašeho onemocnění prostaty pravděpodobně neohrozí.
Ale operaci šedého zákalu byste měl nejlépe odložit až po odléčení nachlazení.
Pěkný den. Fischerová

MUDr. Jana Fischerová
MUDr. Jana Fischerová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Revmatologická ambulance na Průtahu s.r.o. Děčín

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: