Hormonální léčba po odstranění dělohy

  • Dotaz od: Lenka Látrová
  • Publikováno: 7.1.2008
  • uLékaře.cz

42let odstraněna pouze děloha - mám začít s hormonální léčbou okamžite nebo až při potížích??

Odpověď odborníka:

Dobrý den, paní Lenko, já osobně bych preferovala okamžitou léčbu se snahou vyhnout se problémům, které sebou přináší přechod- návaly,osteoporosa, atd....Názory se ale různí, doporučila bych Vám vše diskutovat s Vaším gynekologem.

 
Líbí se vám odpověď?
-15 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
bolesti vajecniku | Od: irena | 15.11.2014 01:57
Dobry den mam dotaz pred 2lety mi byla odstranena
deloha pro leomiom v soucasne dobe mam uz cca
18mesicu velke bolesti vajecniku je mi 41 jak dlouho
vajecniku u zen pracuji? A je moznost nechat si
vajecniky odstranit?
reagovat
re:bolesti vajecniku | Od: uLekare.cz | 18.11.2014 10:44
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, aby jste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: