Hormonalni mast

Dobry den!Jdu si opet k Vam pro radu.Mám predepsonou hormonalni mast Belogent-na ekzém,snizuje to nejak ucinost antikoncepce? A vcera jsem si vzala prase o dve hodinky pozdeji,vadi to necemu? Dekuji za Vasi odpoved k memu dotazu.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Sabčo! Masti se téměř nevstřebávají, pokud není mazaná plocha nějak příliš rozsáhlá a účinek antikoncepce by tak neměl být narušen.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: