Hormonální nitroděložní tělísko

Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem. Je mi 16 let a s přítelem hledáme účinou a dlouhodobou antikoncepci. HAK mi velmi zhoršila psychiku a nezvládala jsem to. Dívala jsme se po různých antikoncepčních metodách a zaujalo mne hormonální nitroděložní tělísko. Prý je to velice účiná antikoncepční metoda a hormony zde působí jen lokálně. Chtěla bych se zeptat na Váš názor na tuto antikoncepčí metodu, přídaně zda je možné abych ji ve svém věku měla? A pokud ne ráda bych Vás požádala o radu jiné účiné a dlouhodobé antikoncepční metody. Předem děkuji za Vaši odpověď.

Odpověď odborníka:

Tato metoda je velmi spolehlivá a je možno ji s klidným svědomím doporučit. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: