Hormonální profil v pořádku, ovu testy negativní, ovuluji??

Děkuji za odpověď na mou otázku. Můj gynekolog má nyní 14 dní dovolenou. Naruší se mi teda nějak cyklus, když jsem po 4 spolknutých tabletách další už nespolkla?? Můj doktor mi neřekl ani datum příští návštěvy. Takže nevím, co dělat. Mluvil o tom, že zkusíme jeden měsíc toto a pak necháme tělu čas na odpočinek. Takže když jsem nyní přestala brát clostilbegyt z i důvodu, že je mi po něm zle, nemůže se mi nic stát, ne?

Odpověď odborníka:

Stát se vám s největší pravděpodobnost nic nemůže, ale k ovulaci nejspíše nedojde Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěž o krém BELOBAZA®


 celý článek

x