Hpv-16

Dobry den. Pred rokem jsem se zacal lecit na virus HPV-16 (byl diagnostikovan na zaklade steru z mocove trubice) imunomodulacni lecbou, ale take homeopaticky. Prekvapive, opakovane testy po 7 mesicich nezjistili jiz zadnou pritomnost viru v mem tele. Chtel bych se zeptat nakolik jsou vysledky meho testu spolehlive a co vlastne znamenaji? Jestli doslo k eliminaci viru imunitnim systemem - mohu se pokladat za imunniho vuci tomuto typu viru do budoucna? Predem dekuje za odpoved. A.

Odpověď odborníka:

Pravděpodobně váš imunitní systém dokázal tento virus zlikvidovat. Ale není vyloučeno, že se můžete v budoucnu nakazit znovu.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: