Hpv

Dobrý den,na gynekologii mé přitelkyni zjistili,že ma HPV infekci.Zatím ji jen pozorují.Já na svém údu nepozoruji žádne změny a ani mě nic nesvědí.Jsem ale dárce krve, mohu tím někoho ohrozit?I když i ostatní dárci můžou být nakaženi a ani o tom neví?

Odpověď odborníka:

Tuto infekci mohla vaše přítelkyně získat dávno předtím, než jste se seznámili. Pokud byste i vy měl na kůži viditelné projevy infekce, bylo by zapotřebí to léčit. Darováním krve nikoho ohrozit nemůžete.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: