Hpv

Dobrý den, v roce 2007 jsem podstoupila biopsii děložního čípku a teď jsem již objednaná na další podrobné vyšetření, protože opět nastaly nějaké změny na děložním čípku. Moje gynekoložka mi stále nabízí očkování, údajně že má pro mě stále smysl, ikdyž je mi již 30, mám 1 dítě a mám v sobě virus HPV. Můžete mi poradit, zda bych měla o očkování uvažovat, nebo je to v mém případě již zbytečné?

Odpověď odborníka:

Ano, očkování ve vašem případě doporučuji, Chrání vás mj. před těmi typy viru, kterými dosud nakažená nejste.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: