Hpv

Dobrý den, chtěla bych se zeptat... Byly mi v krvi nalezeny zvýšené hodnoty HPV viru, po vyšetření u gynekologa mi vyšly negativní výsledky na děložním čípku. HPV virus mám prý jinde v těle. Teď jsem prodělala první dávku očkování Silgardem. Má otázka zní: Mám přítelkyni a chtěla bych se zeptat, jestli ji můžu nakazit orálním sexem. Můj gynekolog řekl, že do přeočkování by to nedoporučoval. Ale nechápu proč, když mi na děložním čípku nebyl nalezen. Děkuji moc za odpověď

Odpověď odborníka:

Protože virus v organizmu cirkuluje krevní cestou a děložním čípku vyvoláva změny příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: