Hpv

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli se dá virus dostat, když si sednu po někom na záchodové prkéno, které ale NEBYLO potřísněné. A co když je záchodové prkénko potřísněné, je možné se nakazit virem HPV? Děkuji za odpověď , Jana

Odpověď odborníka:

Dobrý den, z nepotřísněného prkénka infekci získat nemůžete. Na potřísněné prkénko raději nesedejte, vzácně byste se nakazit mohla, nejen HPV.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: