Hpv

moje přítelkyně má za sebou už 2 injekce proti rakovine d. cipku a me zajima jestli jí můžu nakazit orálním a nebo manuálním sexem a někde sem četl ze prý když sem neměl pohlavní styk tak bych jí na 100% nemel nakazit je to pravda predem dekuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den , nechápu přesně Váš dotaz,a le nákazu papilomavirem nelze nikdy ve 100% vyloučit.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: