Hpv

dobry den chci se zeptat ze ci se jsem mohl nakazit hpv kdy ta holka co jsem s ni mel pohlavni stik mnela operaci na hpv a lecila jse asi cca 7 anebo 8 mesicu a pak jsme meli stik, mohl jsem se nakazit po operaci dekuji za odpovet

Odpověď odborníka:

Dobrý den, mohl jste se nakazit HPV. Operace nebyla kvůli HPV, ale kvůli změnám, které vznikají díky HPV. HPV se operací neodstraní.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: