Hpv

Jeste jednou dobrý den a děkuji za predeslou odpověď ale jde mi o to, ze před dvěma lety se u me tehdejší partnerky projevili kodýomata. Ja už tehdy příznaky nemel. Tak me zajímá jestli mohu mit sex s dívkou. Neni to ma stala partnerka tudis o tomto se mi s ni mluvit nechce. Nechci ji nějak nakazit vim ze časem vyrus odezní ale nerad bych aby měla kodýomata. Děkuji

Odpověď odborníka:

Vážený Tomáši, můžete nakazit partnerku, i když jste zcela bez příznaků. Je ale možné, že jste se nikdy nenakazil. Riziko přenosu snížíte použitím kondomu

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x