Hpv

Díky za odpověď. Znamená to tedy pokud nemám 2 roky žádné příznaky a ani sem je nemel sem v pořádku a nejsem nakazlivy? Nebo jde nejakym způsobem zjistit jestli nakazlivy jsem? Abych neohrozil partnerku například kondylomaty.

Odpověď odborníka:

Ještě jednou, nakažlivý s největší pravděpodobností nejste. Žádné vyšetření Vám ve Vašem případě více nepomůže

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: