Hpv

Dobry den. Mam dlouhodobeho pritele a ted se lecim s genitalnima bradavicema. Pritel je pouze prenasec,ale nic se u nej nevyskytuje. Zajimalo by me az se vylecim co udelat pro to ,aby me zase nenakazil nebo co pro to muze udelat on. Nikdy predtim jsem tyhle problemy nemela ikdyz mam porad stejneho pritele. A jestli to muze byt treba i oslabenou imunitou u me? Dekuju za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Jedinou prevencí je použití kondomu a dále se nechat naočkovat - i přítel, vakcínou proti HPV infekci. Vakcína Silgard .

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: