Hpv a nevěra

Dobrý den..pročítám si otázky a odpovědi a dle nich usuzuji,že pokud mám stálého partnera,tak se HPV virem mohu nakazit jen v tom případě,že mi byl partner nevěrný a HPV se nakazil.Jestliže mi tedy stěr z čípku prokáže jakouko-li přítomnost tohoto viru,gynekolog je povinen mi to oznámit?A pokud jsem "čistá"a vir je u mě po nějakém čase nelezen...je to nevěrou partnera?Děkuji za odpověď.S gynekologickými problémy se potýkám přes2roky.Měla jsem polyp,streptokoka,kvasinky opakovaně..o HPV,ale paní doktorka nikdy nic neříkala.S pozdravem Ktulina

Odpověď odborníka:

Dobrý den, v některých případech došlo k infekci HPV nesexuální cestou - přes vlhké ručníky apod. Gynekolog Vám oznámí každý nález, tj. i přítomnost HPV viru.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: