Hpv a orální sex

Dobrý den, byl mi zjistěn HPV virus LSIL,nemám žádné příznaky ani bradavičky. doktorka předepsala pro mě vaginální tablety macmiror a pro mě i přítele macmiror perorální tablety, moc nevím k čemu? Všude jsem se dočetla že HPV je nevyléčitelný, zústává v těle i když neaktivní a tělo se s ním musí poprat samo. Pomůže tedy toto léčení? A dále by mě zajímalo jestli ještě někdy budeme moci praktikovat orální sex, je zde riziko přenosu viru do sliznice dutiny ústní? Nerada bych se vzdávala tohoto potěšení na celý život když vir vlastně v těle zůstane.Děkuji.

Odpověď odborníka:

Macmiror je na zánět v pochvě virus skutečně nevyléčí, virus je možno přenést jak orálním tak vaginálním stykem takže není důvod,proč by jste se jej měla vzdát. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: