Hpv a orální sex

Dobrý den, můj partner se léčil na kondylomata v podbříšku, nyní už asi dva týdny nemá žádné projevy. Při pohlavním styku používáme kondom, chci se ale zeptat, zda ho můžu bezpečně uspokojit orálně bez použití kondomu, když již nemá viditelná kondylomata? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, 6 týdnů nedoporučuji orální sex, až po léčbě. S pozdravem

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: