Hpv a sex

Dobrý den, partnerka má zvýšené hodnoty HPV, je v prvním trimestru. Je sledována atd... Její gynekolog jí sdělil, že nyní nemůže mít se mnou sex, až do porodu a poté jenom s ochranou včetně orálního sexu. Je toto nutné? Jde testem zjistit, zda-li jsem nositelem HPV viru a lze i mně vyléčit? Očkováním? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Lze provést test na protilátky a provést očkování vakcínou Silgard. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: