Hpv bradavice na penisu

Dobrý den,chodím už nějaký ten týden (cca 6týdnů) vypalovat dusíkem bradavici na penisu,nevím jestli je to normální ale vždy po obstřiku dusíkem se mi ta bradavice zvětší a pomalu se vrací do původní velikosti.Ale nezdá se mi že by to bylo čím dál lepší.Jak dlouho asi trvá přibližně léčba?Jde o to že mám přítelkyni 8let a teď je težké sexualně abstinovat!Vím že to chce čas ale nikde jsem se nedozvěl jestli je i nějaká rychlejší léčba(třeba chirurgická)Děkuji za vaší odpověď

Odpověď odborníka:

Pokud je ložisko ošetřeno dostatečně razantně, pak už po prvním sezení by měla být bradavice výrazně menší. To opuchnutí je normální. Účinnější je rozhodně odstranění elektrokauterem.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: