Hpv condylomata

Dobrý den, mám kondylomata a už sem objednán i na leaser. Ale to chvíli potrvá tak mi zatím dali krém wartec, ale po kterém mě to začalo strašně bolet. Navíc začali páchnout a na spodním prádle mám dycky rybník, jde nejak omezit aspon ten zápach? , přece jen chodím mezi lidi.

Odpověď odborníka:

dobrý den, je to proces hojení, pokud užíváte krém správně. V době léčby noste intimku.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x