Hpv doplnění

Dobrý den, moc díky za radu ohledně HPV viru. Dovolte mi prosím ještě jednu doplňující otázku - píšete, že se dobrý imunitní systém viru dokáže zbavit za 6-24 měsíců. Pak tedy platí u mě, že pokud mám 6 let manžela, u kterého jsem si jista, že infekce není, že jsem se s virem nepoprala? Byl mi zjištěn vloni......Moc díky!

Odpověď odborníka:

Může to tak být, ale dejte ještě svému organismu nějaký čas na regeneraci a "práci" (24 měsíců jsou roky 2). Všechno je v těle ale silně individuální, přehnané obavy nejsou na místě.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Srdeční infarkt u žen může vypadat úplně jinak než u mužů
Když se řekne srdeční infarkt
Články: Když se řekne srdeční infarkt
Srdeční infarkt je běžně...
Jak vyzrát na gynekologické záněty
Články: Jak vyzrát na gynekologické záněty
Infekce a záněty ženských...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Hemoroidy
Články: Hemoroidy
Hemoroidy, žilní městky...
Oční projevy alergie
Články: Oční projevy alergie
Zánět spojivek může mít...
Barva moči prozradí dietní chybu i závažné onemocnění
Články: Barva moči prozradí dietní chybu i závažné onemocnění
Na první pohled se výše...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: