Hpv infekce

Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o rady. Letos prvně v září mi na cytologii byl zjištěn LSIL nález a poté byl potvrzen test na HPV high risk kmeny. Na kontrolu mám přijít po novém roce a paní doktorka mi doporučila indonal. Má na účinky indonalu vliv příležitostné pití alkoholu? A doporučil by jste mi i nějaké jiné přípravky při "léčbě" HPV infekce? Chtěla bych se ještě zeptat, jestli je nutné vysazovat HAK? Případně mohlo by vysazení zhoršit stav čípku? Děkuji Vám předem za odpovědi

Odpověď odborníka:

Alkohol v rozumné míře můžete, a ani HAK nemusíte vysazovat v klidu vyčkejte další kontroly. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: