Hpv infekce?

Dobrý den, přikládám fotografii a prosím o posouzení, zda se jedná o normální fyziologický projev (zvrásnění?) mezi špičkou žaludu a místem kde začíná uzdička, nebo o nějaký problém. Napadla mě případně kondylomata - měl jsem nechráněný orální sex před 20 měsíci.

Odpověď odborníka:

Typická kondylomata takto nevypadají, pokud stav trvá již delší dobu a nemění se, asi bych se tím neznepokojovala.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
-4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x